Julrea

Lördagen den 2 december startar årets julrea! Under en vecka kommer du att ha möjlighet att köpa ekologiska och veganska julklappar från märket Flowers till riktigt bra priser. Du har även chansen att få en liten gåva till dig själv på köpet!
 
Julrean finns i tre nivåer:
 
Om du handlat varor från märket Flowers för minst 300 kr (frakt ej inräknat, ej heller varor från andra märken) så får du 15 % rabatt på dina Flowersprodukter. Ange i så fall rabattkod JUL i kassan. Rabatten gäller inte på varor som redan är på rea och kan inte kombineras med eventuella andra rabatter.
 
Om du handlat varor från märket Flowers för minst 500 kr (frakt ej inräknat, ej heller varor från andra märken) så får du 20 % rabatt på dina Flowersprodukter. Ange i så fall rabattkod MERJUL i kassan. Rabatten gäller inte på varor som redan är på rea och kan inte kombineras med eventuella andra rabatter.
 
Om du handlat varor från märket Flowers för minst 700 kr (frakt ej inräknat, ej heller varor från andra märken) så får du 25 % rabatt på dina Flowersprodukter. Ange i så fall rabattkod MAXJUL i kassan. Rabatten gäller inte på varor som redan är på rea och kan inte kombineras med eventuella andra rabatter. Om du handlat Flowersprodukter för minst 700 kr kan du även, om du så önskar, välja en ytterligare produkt från Flowers utan extra kostnad, som alltså blir en gåva till dig själv! OBS: Denna Flowersprodukt får inte ha ett värde som överstiger 200 kr, men i övrigt kan du välja fritt. Om du önskar en gåva till dig själv skriver du ”Gåva till mig själv:” + önskad Flowersprodukt (med maxvärde 200 kr) i fältet ”Ordernoteringar” som finns i kassan.
 
Samtliga rabatter gäller vid endast ett köptillfälle.
 
Julrean startar alltså lördagen den 2 december och pågår till och med lördagen den 9 december. Vi reserverar oss för att vissa produkter kan ta slut i vårt lager!
 
Vi önskar alla våra kunder en trevlig start på julmånaden!