Om Agnes Ra

SOM MEDICIN FÖR HUDEN
 
Agnes Ra är framtidens hudvård. Det är serien för dig som vill ha det mest effektiva och nya inom hudvårdsforskningen – men som samtidigt lägger vikt vid etiska frågor.
 
GRUNDPRINCIPER
 
Agnes Ra är en avancerad bioteknologisk hudvårdsserie som tar sin utgångspunkt i hudens egna funktioner och mekanismer. Dessa används sedan till att på olika sätt optimera hudens funktion.
 
Produkterna i Agnes Ra har mycket kraftfull verkan. Alla produkter inom hudvårdsserien Agnes Ra är veganska, icke-djurtestade och innehåller ekologiska ingredienser. Produkterna innehåller inte silikoner, petrokemiska produkter, parabener, ftalater och könsstereotyp reklam. Det är exklusiva och avancerade produkter för alla!
 
Agnes Ra tillverkas i Sverige. Agnes Ra serum och oljor kan kombineras med alla andra hudvårdsprodukter.
 
AGNES RA VERKAR PÅ TRE SÄTT:
 
1. Genom att ge omedelbart synligt resultat.
Ingredienser som ger denna effekt är bland andra hyaluronsyra, peptider, alger som ger sk “plumping effekt”. När huden är helt fuktmättad får den mer volym och blir slätare. Alger ger även lifting-effekt. Vegetabiliska oljor vårdar, slätar ut och skyddar.
 
2. Genom att motverka ålderstecken/andra besvär på längre sikt.
Ingredienser som ger denna effekt är till exempel peptider som stimulerar hudens egen produktion av kollagen, elastin och hyaluronsyra, vitaminer som bland annat motverkar pigmentförändringar, probiotika, syror som stimulerar cellförnyelse, kraftfulla antioxidanter som resveratrol från röda druvor som hjälper huden att hantera yttre stress, extrakt från persiskt silkesträd som gör huden fastare samt exklusiva vegetabiliska oljor och mycket mer.
 
3. Genom att skydda huden så att inte nya ålderstecken/andra besvär uppstår.
Det senaste inom hudvårdsforskningen handlar om att skydda hudens DNA. På detta sätt kan åldersförändringar förebyggas. Ingredienser som har denna effekt är tex preventelia, relistase och andra specialdesignade peptider. Stamceller från morot, blåbär, äpplen och agave hjälper hudens organisation. Phepa protect som är ett avancerat extrakt från vattenmelon hjälper till att skydda hudens DNA.
 
LANSERING
 
Agnes Ra lanserar till att börja med 2 oljor och 3 serum. Därefter bygger vi på serien med produkter för allt fler funktioner.
 
 
Stäng denna flik.