Rea på Vision

50 % rabatt under helgen 6 till 8 oktober
 
Nu i helgen kör vi en kort men intensiv rea på vår Vision-serie. Rean börjar fredag den 6 oktober kl 17.00 och pågår till söndag 8 oktober till kl 24.00. Under hela denna period erbjuder vi dig att beställa de tre produkterna i serien till halva priset!
 
Vision är hudvårdserien för dig som vill ge din hud det allra senaste inom den bioteknologiska, effektiva hudvården. Den innehåller ingredienser som är vetenskapligt bevisat verksamma på huden. Och en sak kan vi verkligen lova dig: Du kommer att bli nöjd och din hud kommer att älska den!
 
Nu efter sommaren passar Vision-serien extra bra. Med sitt innehåll av glykolsyra från sockerrör kommer den att ge din hud ny utstrålning och hälsa. Det allra senaste inom hudvårdsforskningen handlar om att hjälpa huden att organisera sig bättre – och därigenom fungera bättre. Även stamceller från agave, som finns i Vision Face Lotion, blir en del i denna process.
 
Men Vision är också mycket mer. Den ger din hud bättre fuktbalans samtidigt som ålderstecken behandlas och förebyggs. Mängden kollagen i din hud kommer att öka. Pigmentförändringar motverkas, samtidigt som nya förebyggs. Din hud blir slätare. Efter två månaders regelbunden användning är din hud synbarligen föryngrad.
 
Det optimala är att dagligen använda Vision Face Lotion och att komplettera några gånger per vecka med Vision Exfoliating Serum under lotionen. Men båda produkterna går att använda med alla andra hudvårdsprodukter. Vision Body Lotion är den bästa och mest effektiva vård din kropp kan få. Hela serien doftar neutralt, och tas snabbt upp av huden.
 
Gå gärna in på respektive produkt och läs mer om hur du använder produkterna och vilken verkan ingredienserna har. Längs ner på sidan finns ”Vad betyder det?”. Hit kan du gå om du vill veta mer om mekanismerna bakom produkternas effektivitet på huden.
 
Gå till Vision Face Lotion.
Gå till Vision Exfoliating Serum.
Gå till Vision Body Lotion.