C-vitamin (ascorbyl palmitate)

I kombination med Ascorbyl Palmitate kan den antioxidativa effekten i L-ascorbic acid förbättras ytterligare. Detta är ett delvis fettlösligt C-vitamin som förestrats med palmitinsyra. Den är mildare mot huden än vanlig ascorbinsyra och går längre ner i huden tack vare fettlösligheten. Den hämmar härskning av fett och olja och kan användas i produkter som har både en olje- och en vattenbas som krämer, lotioner och geléer. Den förhindrar även färgförändringar av den färdiga produkten.
INCI: Ascorbyl Palmitate

 
Stäng denna flik.