Vi avvecklar verksamheten

5 feb 2020

Vi på Färg & Förändring har bestämt oss för att avveckla vår verksamhet. Bakgrunden är att vi är ett litet familjeföretag som tyvärr drabbats av sjukdom i familjen, vilket gjort att vi inte längre förmår driva verksamheten vidare. Vår produktion upphörde den 31 dec 2019, men under januari månad har det funnits förhoppningar att verksamheten skulle kunnat drivas vidare i annan regi. Nu står det dock klart att någon sådan fortsatt verksamhet inte kommer att bli verklighet. Så nu har vi bestämt oss för att börja avveckla verksamheten. Vi vill vara tydliga med att detta beslut är fattat och att vi inte är öppna för förslag från eventuella andra intressenter. Vi har dragit streck.

Vår nätbutik kommer att vara öppen under ytterligare några veckor. Planerad stängning är den 25 februari. Fram tills dess går det alltså att beställa som vanligt, men eftersom produktionen legat nere sedan 31 dec 2019 är det vissa produkter som är slut i lager. Vi reserverar oss även för att andra produkter kommer att ta slut allt eftersom. Vi ska försöka hänga med i svängarna så att nätbutiken hålls uppdaterad kring vilka produkter som fortfarande finns kvar. Uppdatering: fredag 28 februari är sista dagen som nätbutiken håller öppen.

Vi vill understryka att det inte är någon konkurs som skett. Fakturahanteringen kommer att löpa på som vanligt. Själva företaget (utan verksamhet) kommer att finnas kvar under hela 2020.

Just nu har vi börjar rea ut vissa varor som vi gärna vill sälja lite snabbare. Det gäller framför allt de lite dyrare ansiktskrämerna i serien Flowers: More than Moisture, Radiance och Vision Face Lotion. Det kan dyka upp även andra produkter på rea, så håll utkik!
Vi vill passa på att tacka alla ni kunder som genom åren köpt våra produkter! Det har varit roligt att skicka paket till er och vi har fått mycket värme och uppskattning tillbaka. Utbudet av vegansk och ekologisk hudvård har ju blivit väldigt stort nu, så vi tror och hoppas att ni kommer att hitta andra produkter när vi försvunnit!
Varmt tack från oss!
Johan & Helena på Färg & Förändring

Till butiken