Vitaminer & AHA

Vilken sommar vi haft! Många tycker nog att det varit lite väl mycket av det goda. En extremt solig och varm sommar som den här kan också sätta sina spår i form av torr, ojämn och lysterlös hud. Nu är det dags att ge huden en nystart och ge den lystern tillbaka! Det gör du lättast med hjälp av C-vitamin och exfolierande syror som sätter fart på cellförnyelsen och gör hudtonen jämnare och mer hälsosam. Du får nu 30 procent rabatt på följande två mycket verksamma produkter!
 
Agnes Ra: Vitamin C Face Serum är en högpresterande produkt som innehåller 3 olika former av C-vitamin. Den verkar reparerande på solskador och gör hudtonen jämnare. Trots sin märkbara effekt på huden, är den ändå skonsam och passar de flesta hudtyper. Använd dagligen under din hudkräm för bästa resultat. Läs mer om produkten här.
 
Flowers: Vision Exfoliating Serum sätter fart på cellförnyelsen och sveper bort trött och glåmig hud efter bara en användning! Använd den 1-5 ggr/vecka på natten under din ansiktskräm och vakna med en slätare, lysterfylld hud. Innehåller AHA-syror från socker som är dokumenterat effektiva mot de flesta ålderstecken, även rynkor! Läs mer om produkten här.